Održana sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije

Predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković sazvao je  redovnu sjednicu Skupštine koja je održana u srijedu, 16. travnja. Na početku sjednice predstavnicima članica Zajednice obratio se župan Darko Koren koji je naglasio kako svaka odgovorna zajednica gleda ne sport kao nešto iznimno važno. Zahvalio se predstavnicima članica Zajednice na svemu što čine te im zaželio uspješan rad i rezultate u vremenu koje je pred nama.

Nakon što je odabrana verifikacijska komisija, zapisničar i dva ovjerovitelja zapisnika te usvojena sva izvješća, predsjednik Zajednice iznio je prijedlog financijskog plana i programa za 2014. godinu.

Zamjenik župana Ivan Pal osvrnuo se na predstojeće svjetsko rukometne prvenstvo za rukometašice koje će se održavati od 28. lipnja do 13. srpnja u četiri hrvatska grada. Prvenstvo je zajednički projekt Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice i Hrvatskog rukometnog saveza, a ugovor će biti potpisan 27. travnja u Koprivnici. „Smatram da je ovo jedno od najvažnijih i najvećih manifestacija u našoj županiji, ali i pokazatelj da ova sredina ima kapaciteta organizirati ovako velike sportske događaje“ istaknuo je zamjenik župana.

Odsjek za komunikacije i protokol