Održana sjednica Predsjedništva, Nadzornog odbora  i delegata Skupštine VZŽ

U četvrtak, 16. prosinca 2021. godine u prostorijama Društvenog doma Gotalovo, uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera održana je sjednica Predsjedništva, Nadzornog odbora i delegata Skupštine Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Sjednici su pored vatrogasaca nazočili načelnik Općine Gola Stjepan Milinković  te ispred Koprivničko-križevačke županije  referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc.Sve je nazočne na početku sjednice pozdravio predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš, a u ime domaćina DVD-a Gotalovo se obratio predsjednik VZO Gola Ivan Premec. Predsjednik Darko Palaš i zapovjednik Zvonimir Habijan potom su uručili plaketu i zahvalnicu Branku Vucikuji, vatrogasnom dužnosniku koji je funkciju obnašao tijekom mandata 2017. – 2021. godina.

U ime Koprivničko-križevačke županije nazočnima se obratio Krešimir Škvorc, istaknuvši dobru suradnju županije i vatrogasne zajednice, a  u ime glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića  nazočnima se obratio predsjednik VZG Koprivnica Ivan Golubić.

Tijekom sjednice doneseno je više odluka te Plan i program rada za 2022. godinu, a na nazočnima se obratio i općinski načelnik Stjepan Milinković, koji je svima čestitao na požrtvovnom radu tijekom proteklog perioda. Predsjednik Palaš  je svima na kraju poželio  sretne blagdane te zahvalio na konstruktivnom sudjelovanju u radu sjednice.

Izvor: VZ KKŽ

Služba ureda župana