Održana sjednica Predsjedništva i Nadzornog odbora županijske Vatrogasne zajednice

U Vatrogasnom domu Križevci jučer je održana sjednica Predsjedništva i Nadzornog odbora Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić te ujedno čestitao okupljenima Svjetski dan vatrogasaca i blagdan sv. Florijana.

Sjednicu je vodilo radno predsjedništvo u sastavu v.d. predsjednika VZ KKŽ Branka Vucikuje, zapovjednika VZ KKŽ Zvonimira Habijana i tajnice VZ KKŽ Mirjane Futač. Zapovjednik Habijan predstavio je Izvješće o ovogodišnjim vatrogasnim intervencijama, koje je usvojeno, kao i izvješća o radu Vatrogasne zajednice za 2019. i 2020. godinu. Također su usvojena i financijska izvješća za 2019. i 2020. godinu, a jednoglasno je usvojen i prijedlog novog Statuta.

Članovi Predsjedništva donijeli su jednoglasnu odluku da se Skupština Vatrogasne zajednice održi 23. svibnja 2021. godine po požarnim područjima Koprivnica, Križevci i Đurđevac, a materijali za Skupštinu poslat će se elektroničkom poštom.

Na sjednici su prezentirane i informacije o održanom osposobljavanju za vatrogasnog časnika I. klase te o korištenju Kampa vatrogasne mladeži tijekom 2021. godine.

 

 Služba ureda župana

Foto: Krešimir Juratović