Održana redovna skupština Šahovskog kluba “Picok”

U đurđevačkoj knjižnici držana je redovna skupština Šahovskog kluba “Picok” na kojoj je predsjednik Nikola Mihočka dao izvješće o radu i prošlogodišnjim izvrsnim postignućima te je predstavio plan za tekuću godinu. Dosadašnji blagajnik Stanko Domitrović iznio je financijsko izvješće.

Skupštini je prisustvovala i potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić koja je čestitala na izvrsnim rezultatima uz pohvale i dobre želje za daljnji uspješan rad. Članice ženske kadetske ekipe drugu godinu za redom su državne prvakinje. Na županijskom kadetskom natjecanju članovi Kluba osvojili su 5 zlatnih medalja u 10 kategorija, što do sada nije uspjelo niti jednom klubu. Klub je ustrojio jednu od najboljih šahovskih škola u državi, koja trenutno okuplja 35-ero djece.

Pored članova Kluba, skupštini su prisustvovali predsjednik Zajednice sportova Grada Đurđevca Ivan Juričić i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Šahovski klub “Picok” predložen je za županijsko javno priznanje Zahvalnicu, o čemu će odluku donijeti Županijska skupština na sljedećoj sjednici.

Služba ureda župana