Održana radionica PORE u Koprivničko-križevačkoj županiji

U prostorima Koprivničko-križevačke županije je u utorak 26. veljače održana prezentacija i informativna radionica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja. PORA je objavila poziv za iskaz interesa za 2013. godinu vezan uz potprogram „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima“.

Ukupan indikativan iznos predviđen u okviru ovog natječaja za Koprivničko-križevačku županiju iznosi više od 991.000,00 kn. Svrha javnog poziva je prikupljanje lokalnih razvojnih projekata s područja jedinica lokalne samouprave sa statusom I. i II. skupine prema indeksu razvijenosti. Prihvatljivi su projektni prijedlozi lokalnih razvojnih projekata koji obuhvaćaju ulaganja u infrastrukturu iz područja razvoja javne poslovne, turističke i kulturne infrastrukture, energetske učinkovitosti, zaštite okoliša i očuvanja zaštićenih područja.

Prezentaciji su bili prisutni brojni predstavnici jedinica lokalne samouprave, a na samom početku ih je pozdravio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota.