Održana konstituirajuća sjednica Radne skupine za pravna pitanja Hrvatske zajednice županija

U prostorijama Hrvatske zajednice županija, u ponedjeljak 9. veljače, održana je konstituirajuća sjednica Radne skupine za pravna pitanja tijekom koje je na dužnost voditeljice jednoglasno izabrana Marina Horvat Pavlic, pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine, župana i opće poslove Koprivničko-križevačke županije.
Sjednici su prisustvovali i Lidija Brkić, pročelnica Stručne službe za poslove Županijske skupštine i opće poslove Bjelovarsko-bilogorske županije, Irena Gerovac Zrnić, tajnica Tajništva Karlovačke županije, Tihana Husak, viša stručna suradnica za pravne poslove Krapinsko-zagorske županije, Branka Mimica, voditeljica službe za pravne, kadrovske i ustrojstvene poslove Primorsko-goranske županije, Tomislav Polić, pročelnik Ureda župana Splitsko-dalmatinske županije i Ante Alfirev, v.d. tajnika u Stručnoj službi tajništva Šibensko-kninske županije.
Okupljeni su raspravljali o Nacrtu Statuta Hrvatske zajednice županija, planu rada te inicijativama za poboljšanje komunikacije između Zajednice i članova. Svoje zaključke također će uputiti Izvršnom odboru Zajednice kako bi se o aktualnim pitanjima raspravljalo tijekom sljedeće Sjednice.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.