Održana književno-umjetnička večer

U subotu, 12.06. 2010. u večernjim satima, OŠ MOLVE je priredila svojim mještanima književno – umjetničko večer. Ovo je bila završna manifestacija u nizu događanja povodom DANA OŠ MOLVE.

Gosti večeri bili su bivši i sadašnji učenici naše škole koji su u vrijeme osnovnog školovanja pokazali talenat u pisanju ili su se pak istakli lijepim interpretativnim recitiranjem.

Zanimljivo je bilo ponovo poslušati naše goste , sada već zrele, odrasle osobe- neki su već zaposleni, a neko još studiraju upravo na studijima koji ih osposobljavaju za učiteljska zanimanja.

Ovo je bila i prilika da se predstavi školski list OSNOVAC koji je već nekoliko godina za redom ocjenjivan na LIDRANU kao najuspješniji školski list na našoj županiji .

Večer su upotpunili svojim nastupom mali recitatori.

Nakon književnog dijela večeri, publika je mogla uživati u slikama Josipa Tota, djelatnika škole i dugogodišnjeg člana Molvarskog likovnog kruga. On se u maniri naivne umjetnosti predstavio sa dvadeset i pet slika u dvije slikarske tehnike- ulje na staklu ili patnu.

Ovom književno-umjetničkom večeri, OŠ MOLVE je završila proslavu Dana škole koja je obilovala raznim događanjima kroz koje je škola željela pokazati rezultate svog rada sa djecom , ali i potaknuti zbližavanje druženjem s roditeljima i djelatnicima iz susjedne škole Kloštar Podravski.

Škola Molve je doista škola „otvorenih vrata“ i u budućnosti je samo takvu i vidimo o čemu jasno govori i geslo naše škole : “ OTVORIMO SRCA JEDNI DRUGIMA- VRIJEME JE PREKRATKO, A ZNANJE BESKRAJNO!“ – istakao je u svom pozdravnom govoru ravnatelj škole gospodin Ivan Jaković.

Molve, 14.06.2010.   

M. Sabolović