Održana Humanitarna revija frizura i modna revija

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Ceh frizera u suradnji s Udrugom obitelji „Volim život“ organizirali su reviju frizura i modnu reviju koja se održala u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica u nedjelju, 7. prosinca 2014. godine. Paralelno s revijom organizirana je tombola za koju su svoje proizvode i usluge darovali obrtnici i poduzetnici iz cijele županije. Istovremeno Obrtnička komora je pozvala obrtnike i poduzetnike da mogu i direktno uplatiti sredstva na račun Udruge koja vodi kampanju za pomoć Marijeti.

U ime Koprivničko-križevačka županije, koja je podržala i ovu humanitarnu akciju prisustvovao je župan Darko Koren sa suradnicima.

Na reviji su sudjelovala 22 frizerska salona iz Koprivničko-križevačke županije te 4 modna salona i modna kreatora. U tomboli je bilo osigurano 326 poklona koje je osiguralo oko 60 obrtnika i poduzetnika (među kojima su i frizerski saloni koji su sudjelovali u reviji). Organizatori su izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima ove humanitarne akcije budući da je od prodanih ulaznica ostvareno je 24.516,00 kn, prodanih tombola ostvareno je 6.520,00 kn, a na račun Udruge na poziv Komore uplaćeno je 7.500,00 kuna.

U okviru ove akcije prikupljeno je 38.536,00 kuna izvijestili su priopćenjem iz Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.