Održana dodjela natjecateljskih trofeja Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza

U organizaciji Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza prošlog vikenda u hotelu Podravina u Koprivnici održana je svečana dodjela trofeja najuspješnijim natjecateljicama, natjecateljima i ekipama u 2016. godini.

Dodjeli trofeja prisustvovao je župan Darko Koren koji je pozdravio sve uvažene članice i članove Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza. Zahvalio je organizatorima što su odabrali upravo Koprivnicu i Koprivničko-križevačku županiju kako bi upriličili ovaj događaj, osvrnuvši se pri tom na geografsku predispoziciju Županije u pogledu ribolovstva i rezultate koje ribolovci s područja Županije postižu. Na kraju je župan uputio čestitku svim dobitnicima trofeja i priznanja  te istaknuo kako je „ribolov zasigurno jedan od sportova koji broji najviše članova stoga je veliki uspjeh biti među najboljima u tako velikoj konkurenciji“.

Natjecateljske trofeje svim ekipama i pojedincima u ribolovu dodijelili su župan Darko Koren predstavnici Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza, predstavnici Športsko-ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

Koprivničko-križevačka županija čestita svim dobitnicama i dobitnicima trofeja Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza te želi ostvarenje još uspješnijih rezultata u 2017. godini.

Služba ureda župana