Održana 85. redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Veliki Otok

U prostorijama Vatrogasnog doma u Velikom Otoku prošlog je vikenda održana 85. redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Veliki Otok kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić te pozdravio okupljene.

Predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Veliki Otok Goran Klobučarić otvorio je Skupštinu te je predstavio Izvješće o radu za 2018. godinu. Izvješće zapovjednika DVD-a podnio je zapovjednik Matija Melnjak. Skupština je jednoglasno prihvatila izvješća za 2018. godinu, a isto tako jednoglasno su usvojeni Prijedlog plana rada te financijskog plana prihoda i rashoda za 2019.godinu.

Uvjerenja o završenom osposobljavanju za zvanje ispitani vatrogasac primili su Dragan Duvnjak, Tomislav Rašanec, Mateja Rašanec i Tatjana Marić Puhar, a uvjerenja o završenom usavršavanju za specijalnost “Rad s aparatima za zaštitu dišnih organa” primili su Igor Horvat, Matija Melnjak, Goran Klobučarić i Ivica Rašanec.

Na sjednici su dodijeljene spomenice članovima društva, za 10 godina provedenih u vatrogastvu spomenicu je primila Melita Papež, za 20 godina spomenice su primili Ivan Fičko, Dejan Čižmešija, Kristijan Đuranec, Vinko Rupanović, Igor Horvat, Darko Kolar i Goran Klobučarić, a iste im je uručio Darko Piškor. Spomenicu za 30 godina provedenih u vatrogastvu primio je Mario Švec.

Služba ureda župana

Izvor fotografije: Krešimir Juratović