Održana 38. moto utrka „Nagrada Križevaca“

Ulicama grada Križevaca održana je već tradicionalna 38. po redu moto utrka „Nagrada Križevaca“ koja je okupila motocikliste s područja cijele Hrvatske kao i susjednih država.

Utrci je prisustvovao i župan Darko Koren koji je tom prilikom istaknuo kako je Koprivničko-križevačka županija ponosan sponzor ovog natjecanja te ujedno zaželio svima puno sreće na natjecanju.

Motociklisti su nastupili u klasama brzinaca, oldtimera i skutera na stazi dužine 1,5 kilometara, a utrka se bodovala za Međunarodno prvenstvo Hrvatske i Kup HAK-a.

Svakako je bitno izdvojiti najbolje u klasi 125 SP, Mislava Perkušića, Davora Buntaka i Mirka Zidarića jer su sva trojica iz Moto kluba Križevci. Ista stvar bila je i u kategoriji oldtimer tri gdje su također prva tri mjesta osvojili natjecatelji iz Moto kluba Križevci, Ivan Komar, Miroslav Peklić i Zoran Bartolec.

U najjačoj klasi 1000 SST, najbolji je bio Dario Horvat, drugo mjesto osvojio je Loris Majcen dok je treći bio Boris Valda iz Moto kluba Križevci, a pehare im je uručio župan Darko Koren.

Ukupnu pobjedu odnio je Moto klub Križevci, a ostale rezultate natjecanja možete vidjeti klikom na link.

Moto klub Križevci, Auto-moto klub Križevci i Hrvatski motociklistički savez organizator su ovog natjecanja koje je održano pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, Grada Križevaca i Hrvatskog sabora.

Služba ureda župana