Održana 2. sjednica Skupštine Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije

Na poziv predsjednika Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije Darka Korena  u utorak, 30. prosinca u prostorijama Županije održana je 2. sjednica Skupštine Turističke zajednice.
Prema predloženom dnevnom redu uz donošenje Odluke Izmjena i dopuna financijskog Plana Turističke zajednice za 2014. godinu i donošenja Financijskog plana i Programa za 2015. godinu, dnevni red je nadopunjen usvajanjem prijedloga Turističke zajednice grada Koprivnice za izmjenom člana Skupštine. Prema njihovom prijedlogu potvrđen je novi član Skupštine Tihomir Husnjak, vlasnik turističke agencije Alpe Adriatours koji je zamijenio dosadašnju članicu Martinu Golčić.
S obzirom da su materijali usvojeni na nedavno održanoj sjednici Turističkog vijeća, članovi Skupštine su jednoglasno donijeli Odluku o Izmjeni i dopuni Financijskog plana za 2014. godinu te donijeli Financijski plan i program rada Županijske Turističke zajednice za 2015. godinu. Novost u Financijskom planu i programu koju treba izdvojiti je sufinanciranje dolaska turista u Koprivničko – križevačku županiju putničkim agencijama, a mogućnosti i uvjeti sufinanciranja ove usluge bit će definirani Pravilnikom koji je u izradi.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.