Održana 2. sjednica Organizacijskog odbora 21. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

U Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima u srijedu, 17. listopada održana je 2. sjednica Organizacijskog odbora 21. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije na kojoj su definirane daljnje obveze i zaduženja članova.

Sjednicu je vodio predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren, pozdravne je riječi uputio i gradonačelnik Mario Rajn, nakon čega je direktor Sajma Božo Barać govorio o ovogodišnjem program. Sajam će se održati od 9. do 11. studenoga, tema je „EU fondovi za poduzetnike“, a županija partner je Bjelovarsko-bilogorska županija.

Novost ovogodišnjeg Sajma su predavanja za poduzetnike vezana uz povlačenje EU sredstava koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU koja će se održati u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, kao i promocija autohtonih jela i pića „Okusi Podravine i Prigorja“ koju organizira Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije. U sklopu sajma održat će se brojne kreativne radionice, tradicionalno Martinje po Križevačkim štatutima te Revija frizura i modna revija.

Članovi Organizacijskog odbora još su jednom uputili poziv izlagačima da se prijave  te napomenuli kako će uskoro biti dostupan detaljan program Sajma.

Za informacije i prijave potrebno se obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

Informacije i prijavnice možete preuzeti OVDJE.

Služba ureda župana