Održana 2. sjednica Organizacijskog odbora 18. Dana voća

U prostorijama Županijske uprave održana je 2. sjednica Organizacijskog odbora 18. Dana voća Koprivničko-križevačke županije koju je otvorio zamjenik župana Darko Sobota kao predsjednik Organizacijskog odbora.

Na sjednici se razgovaralo o temama stručnih predavanja te je dogovoreno kako će se prezentirati sljedeće teme: posljedice mraza u voćnjacima Podravine i Prigorja, iskustva u suzbijanju jabučne krvave uši i kalifornijske štitaste uši, novosti u radu Savjetodavne službe, mjere ruralnog razvoja i program ruralnog razvoja Koprivničko-križevačke županije.

Stručna predavanja održat će se prvi dan manifestacije 30. rujna 2016. godine s početkom u 17,00 sati u Starom gradu Đurđevcu, a nakon stručnih predavanja održat će se i voćarska večer s početkom u 20,00 sati.

Manifestacija će biti svečano otvorena u subotu, 1. listopada 2016. godine na Trgu Svetog Jurja u Đurđevcu s početkom u 10,00 sati te će se ujedno održati i prigodan kulturno umjetnički program, a proglasit će se i najuređeniji izlagački prostor.

Pored toga, članovi Organizacijskog odbora dogovorili su se kako će se u sklopu manifestacije “Dani voća” održati i izložba fotografija pod nazivom “Ruke života”.

Služba ureda župana