Održana 137. redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Torčec

Prošlog je vikenda u prostorijama Društvenog doma u Torčecu održana 137. redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Torčec, kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Predsjednik DVD-a Torčec Damir Mikulec otvorio je Skupštinu te pozdravio brojne uzvanike, a osim društava s područja Županije, odazvali su se i članovi DVD-a Smokvica i DVD-a Metković.

Izvješće o radu društva za 2018. godinu podnio je zapovjednik Marko Barić, Izvješće o financijskom poslovanju za 2018. godinu blagajnica Dijana Barić, Izvješće Nadzornog odbora Filip Majcen, a Izvješće Verifikacijske komisije Darko Kuzmić. Prijedlog programa rada i financijski plan Društva za 2019. godinu podnijela je tajnica Vanja Lončar, a svi su dokumenti usvojeni.

Zamjenik Ljubić pozdravio je okupljene te istaknuo dobru i korektnu suradnju Društva i Županije, zaželjevši svim članovima društva mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Odlukom Upravnog odbora Društva dodijeljene su zahvalnice koje su primili: Maja Solina za inicijativu i organizaciju skupine vatrogasni podmladak te za nesebičan trud i veliki doprinos u radu s vatrogasnim podmlatkom te Karlo Matijašić, Marko Kuzmić i Vanja Lončar za nesebičan trud i veliki doprinos u radu  s vatrogasnim podmlatkom.

Zapovjednik VZO Đelekovec-Drnje Marko Barić čestitao je članovima društva na uspješnom osposobljavanju te im podijelio uvjerenja. Uvjerenja o završenom osposobljavanju za zvanje ispitani vatrogasac primilo je petnaest, a uvjerenja o stečenom zvanju vatrogasni časnik I. klase primilo je četvero članova društva. Uvjerenja o završenom usavršavanju za specijalnost “Rad s aparatima za zaštitu dišnih organa” primili su dva člana društva.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Krešimir Juratović