Održana 132. redovna izborna godišnja skupština DVD-a Kuzminec

U Društvenom domu u Kuzmincu prošlog vikenda održana je 132. redovna izborna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kuzminec koju je otvorio predsjednik Društva Vjekoslav Kuharić.

Dozapovjednik Slavko Kralj u Izvješću o radu za 2016. godinu naglasio je kako nije bilo požarnih intervencija, ali je Društvo sudjelovalo u brojnim tehničkim intervencijama te u brojnim pokaznim vježbama pri čemu je istaknuo sudjelovanje u taktičko-pokaznoj vatrogasnoj vježbi „Podravina 2016“, požarnog područja Grada Koprivnice i Vatrogasne zajednice Općine Rasinja. Pored toga, osvrnuo se i na natjecanja te pri tom pohvalio dvije nove natjecateljske ekipe podmlatka koji su ostvarili jako dobre rezultate na natjecanjima u protekloj godini.

O realiziranim aktivnostima u protekloj godini te planovima za 2017. godinu govorio je tajnik Društva Goran Sakač te pri tom naglasio kako je Društvo nabavilo novu opremu i novi inventar, sudjelovali su u ekološkim akcijama i na raznim skupovima te održali veliki broj radnih akcija.

Čestitke članovima Društva na njihovom uspješnom radu uputio je i županijski stručni suradnik za promet i poslove zaštite i spašavanja Stjepan Behin te zahvalio DVD-u Kuzminec na dugogodišnjoj kvalitetnoj suradnji, a rad DVD-a podržali su i vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan, načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman i zapovjednik JVP Koprivnica Slavko Lakuš.

Na kraju sjednice članovima Društva dodijeljene su i spomenice pa je tako spomenica za 20 godina rada pripala Dubravku Slatini dok su spomenice za 40 godina rada pripale Milivoju Matiću, Gašparić Vjekoslavu te Vugeru Dragutinu.

Služba ureda župana