Održan svečani koncert povodom Dana Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“

U četvrtak 1. lipnja 2017. godine, održan je svečani završni koncert povodom Dana Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“ Koprivnica, na kojemu su se svojim izvedbama predstavili učenici koji su tijekom školske godine bili uspješni na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima.

Prije početka programa, ravnateljica Ariana Šandl govorila je o aktivnostima škole u protekloj godini te je uručila priznanja profesorima, izrazivši želju za koncertnim prostorom u kojemu bi učenici mogli vježbati i postizati još bolje rezultate.

Učenici su pokazali sve svoje vještine i oduševili publiku, a moglo se čuti klavirske sonate harmoniku, puhačke instrumenate pa sve do najaktivnijih i najnagrađivanijih gitarista, uz poseban doprinos Odjela za suvremeni ples.

U vrhunskim izvedbama uživali su zamjenik župana Ivan Pal, predstojnica Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Elizabeta Repić Perković, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić sa suradnicima, ravnatelj Obrtničke škole Ratimir Ljubić te ostali gosti.

Služba ureda župana