Održan sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“

 U srijedu, 16. rujna 2020. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije te putem videokonferencije održan je sastanak projektnih partnera u okviru projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, temeljem Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici projektnih partnera Obrtničke škole Koprivnica i Koprivničko-križevačke županije te Razvojne agencije PORE KKŽ koja pruža stručnu pomoć u provedbi projekta, a putem videokonferencije predstavnici partnera Strukovne škole Đurđevac, Srednje škole Krapina, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Veleučilišta u Bjelovaru.

Na početku sastanka sve prisutne pozdravio je voditelj projekta Darko Masnec. Nakon toga uslijedila je rasprava o nadolazećim projektnim aktivnostima te obvezama svakog pojedinog partnera u projektu.

Projektom „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“  uspostaviti će se programski i kadrovski uvjeti neophodni za funkcioniranje Centra kompetentnosti Koprivničko-križevačke županije. Ukupna vrijednost projekta je 30.027.720,85 kuna od čega će 85 % biti financirano iz Europskog socijalnog fonda, dok će se preostalih 15 % osigurati iz državnog proračuna.

Izvor: PORA Razvojna agencija KKŽ

Služba ureda župana