Održan sastanak na temu turističke ponude Šoderice

Na inicijativu županijske Turističke zajednice danas je održan sastanak na kojem je analizirana protekla te su razmatrane aktivnosti za slijedeću sezonu na Šoderici. Sastanku su prisustvovali načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić te direktor Turističkog ureda županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc sa suradnicima.

 Zaključeno je da je sezona, a poglavito „Ljeto na Šoderici“ bila uspješna upravo zahvaljujući zajedničkim naporima TZ Županije,  Općine Legrad, organizatorima događanja te svim ostalim sudionicima koji su, svaki u svom dijelu,  doprinijeli  da program bude bogat i raznolik.

U slijedećoj godini će se nastojati napraviti daljnji iskorak u turističkoj ponudi uz otklanjanje uočenih slabosti.  Dogovoreno je da će se uskoro organizirati sastanci s vlasnicima vikendica te objekata u vlasništvu javnih poduzeća i gospodarskih subjekata, kao i organizatorima manifestacija  koji planiraju organizirati sadržaje na Šoderici iduće godine kako bi svi oni mogli iskazati svoje viđenje i interes te dati  prijedloge budućih aktivnosti na Šoderici.

I ovaj put je naglašeno da se pozivaju svi pojedinci, udruge i poduzetnici te svi ostali koji imaju interes, želju i konkretne prijedloge za poboljšanje i proširenje turističke ponude da se jave u TZ Županije ili u Općinu Legrad sa svojim idejama i prijedlozima.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije