Održan sastanak Koordinacije klubova članova uoči 25. sjednice Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Županijske uprave danas je održana Koordinacija klubova članova uoči izvanredne tematske 25. sjednice Županijske skupštine na kojoj će glavna tema biti realizacija projekta RCGO Piškornica.

Koordinaciju je vodio predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar te je usuglašen prijedlog dnevnog reda na kojemu će se naći tri točke, a na sastanku je dogovoreno kako će se sjednica održati 9. ožujka 2021. godine s početkom u 16 sati, a zbog epidemioloških okolnosti u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica.

Koordinaciji su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, potpredsjednici Županijske skupštine Verica Rupčić i Marijan Ružman, pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac, predsjednik kluba članova  HSU-a, HNS-a, a ujedno i nezavisni član tog Kluba, Matija Zamljačanec te predsjednik Kluba nezavisnih članova Željko Lacković. Obzirom na temu sjednice, koordinaciji su prisustvovali i direktor tvrtke RCGO Piškornica Mladen Ružman te direktor tvrtke Piškornica sanacijsko odlagalište d.o.o. Marijan Blažok.

 

Služba ureda župana