Održan radni sastanak o događanjima na Šoderici

Na inicijativu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije u prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak s predstavnicima organizatora manifestacija i događanja ove sezone na Šoderici.

Između ostalog, na sastanku se raspravljalo o koordinaciji organizatora i tehničkim preduvjetima za održavanje manifestacija te o promociji, a dogovoreni su i datumi održavanja različitih događanja.

Pored toga, dogovoreno je kako će se napraviti kalendar događanja pod nazivom „Ljeto na Šoderici“ koji će se tiskati u narednih desetak dana i ujedno predstaviti javnosti.

Revitalizacija jezera Šoderice započela je prije tri godine, a s obzirom da će se ove godine održati desetak velikih kulturno-zabavnih i sportskih manifestacija, kao i nekoliko manjih na sastanku je zaključeno kako je ovo veliki napredak za Šodericu.

Uz predstavnike županijske Turističke zajednice i Općine Legrad, sastanku su prisustvovali i predstavnici Udruge športske rekreacije podravskih studenata, Udruge Rock live, Svjetske udruge za digitalnu detoksikaciju, MK Roosters, Obrta IDEA, Obrta Kosinus te Športsko ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana