Održan Izborni sabor UDVDR RH Podružnice Koprivničko-križevačke županije

Izborni sabor Podružnice Koprivničko – križevačke županije Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata RH održan je u četvrtak, 10. rujna u koprivničkoj Gradskoj vijećnici.
Na Izbornom saboru županijski dragovoljci i veterani domovinskog rata izabrali su novo vodstvo koje će voditi UDVDR RH Podružnicu Koprivničko-križevačke županije u sljedećem četverogodišnjem mandatu. Za predsjednika Podružnice ponovno je izabran i u sljedećem četverogodišnjem mandatu, dosadašnji predsjednik Siniša Pavlović. Za potpredsjednike Udruge izabrani su Božo Lazar i Mirko Hanžeković, a glavni županijski tajnik Podružnice je Damir Vuković. Za predsjednika Nadzornog odbora udruge izabran je Mladen Salaj, a Sudom časti će predsjedavati Vlado Radotović.
Na Izbornom saboru, delegate iz svih ogranaka županijske Podružnice i vodstvo udruge pozdravili su zamjenik župana Koprivničko -križevačke županije Darko Sobota i zamjenik gradonačelnice Grada Koprivnice Mišel Jakšić, koji su u svojim govorima izrazili zadovoljstvo dugogodišnjim kontinuiranim djelovanjem Udruge i naglasili kako ova braniteljska Udruga odličnom organizacijom i brojnim projektima, kao i humanitarnim braniteljskim aktivnostima može biti primjer svima.
Sabornici su uz izbor novog vodstva Udruge usvojili i novi Statut UDVDR RH Podružnice Koprivničko-križevačke županije.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.