Održan 9. Memorijalni turnir “Braća Đelekovčan“

U organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica NOA, prošlog je vikenda u Koprivnici u dvorani Gimnazije „Fran Galović“ održan 9. Memorijalni turnir “Braća Đelekovčan”, u znak poštovanja i sjećanja na rukometaše Daria i Ivicu Đelekovčana koji su tragično stradali 2009. godine.

Turnir su svečano otvorili predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice Ana Mlinarić, koji su i uručili cvijeće roditeljima Daria i Ivice.

Ove je godine nastupilo šest ekipa dječaka rođenih 2004. i 2005. godine, i to iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uz domaćine, natjecale su se ekipe Nexe i Valpovka, slovenski Jeruzalem Ormož te bosansko-hercegovački Borac M:Tel i Kozara Mlijekoprodukt.

Prvo mjesto osvojio je Rukometni klub Valpovka, drugo mjesto pripalo je Rukometnom klubu Nexe, a treće Rukometnom klubu Borac m:tel. Rukometni klub Koprivnica NOA završio je na četvrtom mjestu, dok su RK Jeruzalem Ormož i Kozara bili peti i šesti.

Matija Bajer iz RK Valpovke izabran je za najboljeg igrača, Antonio Božić iz RK Nexe za najboljeg strijelca, dok je najbolji vratar bio Marin Pranić iz Koprivnice.

Služba ureda župana