Održan 7. Talent show učenika Gimnazije „Fran Galović“

U Domu mladih u Koprivnici prošlog je vikenda održan sedmi po redu Talent show, na kojemu su učenici Gimnazije „Fran Galović“ kroz pjesme, ples i video uratke pokazali svoje vještine i kreativnost. I ove ih je godine podržao zamjenik župana Ratimir Ljubić te im poželio uspješne nastupe, a pozdravili su ih i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i ravnatelj Gimnazije Vjekoslav Robotić.

Prema procjeni žirija, najbolja je ove godine bila gimnazijalka Sara Forjan s pjesmom „Utjeha“, drugo mjesto osvojili su gimnazijalci Dorotea Čvagić i Eric Vidović u zajedničkom nastupu s učenicom Srednje glazbene škole Varaždin Anett Glavak s pjesmom „Lean On“, a treća je bila srednjoškolka Sarah Posavec koja je otpjevala pjesmu „Jedina“.

Nagradu za najoriginalniju interpretaciju dobio je Vokalni sastav Srednje škole, a najbolji umjetnički dojam ostavile su Nensi Glavnik i Dorotea Čvagić originalnom plesnom koreografijom. Nagradu za najbolje autorsko djelo dobio je Patrik Ivačić za film „Mamac“, a priznanje za najbolji nastup i glas publike osvojio je Šimun Benedikt Kopričanec, učenik Osnovne škole “Đuro Ester”, s pjesmom „Lastavice“.  Nagradu za najoriginalniju izvedbu dobio je Leonardo Ivačić za svoj instrumental, a posebnu nagradu žirija osvojile su Kristina Crnković i Marija Gracija Lucić pjesmom „Carry“.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Koprivnica