Odlični rezultati domaćih plesača na Prvenstvu Hrvatske u latinsko-američkim plesovima

U dvorani Srednje škole u Koprivnici prošlog je vikenda održano Prvenstvo Hrvatske u latinsko-američkim plesovima, na kojemu je nastupilo preko tristo plesačica i plesača pred brojnim gledateljima.

Otvorenju manifestacije je prisustvovao predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar koji je pozdravio natjecatelje i poželio im puno sportske sreće, a natjecatelje je obišao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

U sklopu programa nastupili su mališani iz dječjih vrtića „Igra“ i „Tratinčica“, kao i plesne grupe Športskog plesnog kluba „Ritam“ koji je bio domaćin ovog natjecanja.

Najuspješniji od koprivničkih plesača bili su Neno Rojčević i Marina Tomac-Rojčević iz Kluba „Ritam“ koji su osvojili zlato u kategoriji veterana i potvrdili naslov prvaka države. U kategoriji mladeži Vinko Sabolić i Laura Krog osvojili su sedmo mjesto, a Fran Jakopanec i Lara Vuković deveto mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Lorena Habek bila je četvrta među mlađim osnovcima, a Petra Sabolić peta među osnovcima. Iva Horvat osvojila je peto mjesto u kategoriji mladeži. Po prvi put održano je i Prvenstvo Hrvatske u kategoriji grupa, gdje je grupa „DanceChicks“ u kategoriji Mix Age osvojila srebrnu medalju, a grupa „HappyFit“ bila je četvrta u kategoriji mladeži.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: https://drava.info/