Odjelu pedijatrije uručena vrijedna donacija

Odjelu pedijatrije Opće bolnice dr. Tomislav Bardek u Koprivnici, u utorak 5. svibnja predstavnici PBZ grupe uručili su donaciju u iznosu od 267.982,50 kuna. Ovom donacijom omogućena je kupnja digitalnog color-doppler UZV uređaja, linearne sonde te stola za neuropedijatrijske preglede. Opća bolnica dr. Tomislava Bardeka uključena je u projekt „Praćenje djece s neurorizicima“ Ministarstva zdravlja te je to sedamnaesta bolnica kojoj je PBZ grupa u sklopu svog projekta „Činim dobro svaki dan“ i American Express kartica sa srcem donirala sredstva za kupnju potrebne medicinske opreme za što kvalitetnije liječenje i praćenje neurorizične djece.
Svečanom uručenju donacije prisustvovao je i zamjenik župana Ivan Pal koji je istaknuo: „Ovo je izuzetno važna donacija našoj pedijatriji, jer značaj ovakve donacije treba još više cijeniti pogotovo u vremenima kada je do financijskih sredstava teško doći. Zahvaljujem se svim liječnicima, sanacijskoj upraviteljici i njezinom timu, a ujedno želim zahvaliti i PBZ grupi jer svojim projektima možete poslužiti kao primjer drugima“.
Svečanosti uručivanja donacije nazočili su pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja, zamjenica gradonačelnice grada Koprivnice Melita Samoborec, sanacijska upraviteljica bolnice Sandra Sinjeri, voditeljica Odjela za pedijatriju Maja Toth-Mršić, Mislav Blažić predsjednik Uprave PBZ Carda te Jhon Knezović izvršni direktor Ureda Uprave za korporativne komunikacije PBZ-a.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.