Obrtnici i poduzetnici iz Koprivničko – križevačke županije izlažu na sajmu MESAP

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko – križevačke županije od 12. do 14. lipnja na sajamskom prostoru MESAP-a u Nedelišću svoje proizvode izlaže 23 poduzetnika iz Županije.

MESAP je središnji poslovni događaj za poduzetnike, koji osim promocije poduzetništva ima za cilj razvoj novih partnerstava, a današnjem svečanom otvorenju Sajma prisustvovao je zamjenik župana Ivan Pal.
Sajam je otvorio međimurski župan Matija Posavec, koji je tom prilikom istaknuo važnost suradnje sa obrtničkom i gospodarskom komorom te povezivanje sa drugim regijama.
Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji se predstavljaju na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja financiraju organizatori zajedničkog nastupa: PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko – križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica.

U okviru Sajma održava se 17. Međunarodni sajam poduzetništva, 13. Stočarska izložba Međimurske županije, 13. Sajam vina i vinarske opreme te stručni skupovi i kulturno-zabavni sadržaj.
Međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2015“, organiziran je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske na kojem se uz domaće izlagače predstavljaju i izlagači iz susjednih država: Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol