Obilježeno 20. godina Vojno-redarstvene akcije „Bljesak“

Udruga dragovoljaca i veterana Podružnica Koprivničko-križevačke županije povodom obilježavanja 20. godišnjice vojno-redarstvene akcije „ Bljesak“ u Križevcima je organizirala trodnevno prikazivanje dokumentarnih filmova s tematikom Domovinski rat.
U novootvorenoj križevačkoj gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ u prekrasnoj multimedijalnoj dvorani križevčanima su prikazani vrhunski dokumentarni filmovi poznatog režisera i scenarista Darka Dovranića i to: Otkos 10 i Ratni logor Bučje (ciklus Velike pobjede); Hrvatska policija u DR 1. i 2.dio; Bljesak i 15.godina od Oluje (ciklus Velike pobjede)
Autor ovih sjajnih dokumentarnih filmova Darko Dovranić je dio svog radnog vijeka proveo u Osnovnoj školi Sveti Petar Orehovec, a ove projekcije su njegova zahvala svim braniteljima Koprivničko-križevačke županije za njihov neizmjeran doprinos u oslobađanju Hrvatske.
Ovakve projekcije dokumentarnih filmova o DR, Podružnica UDVDR Koprivničko-križevačke županije će tijekom godine organizirati u Đurđevcu i u Koprivnici.

UDVDR RH Podružnica Koprivničko-križevačke županije