Obilježena 90. obljetnica Hrvatskog motociklističkog saveza

Hrvatski motociklistički savez prošle subote 6. prosinca u sjedištu Saveza u Zagrebu, svečanom sjednicom obilježio je 90. obljetnicu rada kojoj je nazočio i župan Darko Koren.
Nakon podnijetog izvješća o radu i povijesnog pregleda o razvoju moto sporta u proteklih devedeset godina, Stjepan Peršin predsjednik HMS-a zahvalio je bivšim predsjednicima, županijama i gradovima, organizatorima značajnih motociklističkih priredbi i svima koji na bilo koji način podržavaju razvoj moto sporta te se prisjetio brojnih vozača koji su osvajali Prvenstva Hrvatske i Europe te osvajali bodove na svjetskim natjecanjima.
U ime jedinica lokalne i regionalne samouprave koje podržavaju rad Hrvatskog motociklističkog saveza obratio se župan Darko Koren koji se osvrnuo na povijest razvoja moto sporta u Hrvatskoj te istaknuo kako mu je izuzetno drago što su se okupili u tako velikom broju i poželio puno novih bodova na budućim natjecanjima.
Koprivničko križevačkoj županiji kao znak zahvale po odluci Upravnog odbora HMS-a uručena je Povelja koju je primio župan Koren.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol