Obilježena 50. godišnjica PZC-a Varaždin

U utorak 30.travnja upriličena je u Hrvatskom narodnom kazalištu u  Varaždinu svečanost u povodu 50 godina postojanja PZC-a Varaždin, tvrtke koja se od osnivanja bavi održavanjem, građenjem  i zaštitom cesta. Područje djelovanja tvrtke je na oko 2880 km cesta u Varaždinskoj, Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj i dijelu Krapinsko – zagorske županije.

Saša Varga, predsjednik Uprave je u svoje ime i u ime uprave pozdravio mnogobrojne goste i uzvanike, predstavio  monografiju poduzeća, podsjetio na put nastanka današnje tvrtke te zahvalio radnicima, cestarima, koji su svojim marnim radom uvijek nastojali da “cesta koja život znači” bude sigurna za svakog koji je koristi.

Prisutnima se obratio i koprivničko-križevački župan Darko Koren koji je  u uz čestitke izrazio zadovoljstvo da su PZC Varaždin i PZC Cestogradnja Koprivnica prisutne na poslovima održavanja i izgradnje cesta i u Koprivničko-križevačkoj županiji uz želju da se cestama posveti još više pažnje, na zadovoljstvo svih korisnika.