Obilježena 19. godišnjica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica

U koprivničkom Domu za starije i nemoćne osobe u petak, 19. ožujka, obilježena je 19. godišnjica te ustanove. Proslavi su između ostalih prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ivan Pal i članovi Upravnog vijeća.

Nakon bogatog kulturno umjetničkog programa u kojem su sudjelovali korisnici doma potpisana je Povelja o suradnji između Koprivničko-križevačka županije i Kluba za starije osobe „Mariška“. Ovom poveljom osiguravaju se daljnji materijalni i tehnički uvjeti za rad 19 gerontodomaćica, što je projekt koji je izazvao veliku pažnju i pohvalu profesionalnih udruga. Župan Darko Koren spomenuo je kako se prije nekoliko sati vratio iz službenog posjeta Vatikanu te u duhu rođendanskih želja svim korisnicima zaželio puno zdravlja, a djelatnicima još puno godina ovako uspješnog rada.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne Vesna Križan zahvalila je Županiji bez čije pomoći rad Doma ne bi bio toliko prepoznatljiv. Nakon programa održana je pjevana Sv. Misa i zajednički svečani ručak uz ugodno druženje.