Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica

U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica prigodnim programom obilježen je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti kao i Dan hrvatskih branitelja.

Prije početka programa, sve okupljene pozdravila je ravnateljica Doma Vesna Križan istaknuvši kako trebamo biti ponosni na hrvatske branitelje i njegovati prošlost.

Čestitke povodom 5. kolovoza uputio je zamjenik župana Ivan Pal te istaknuo kako trebamo biti zahvalni i ponosni na hrvatske branitelje: „S velikim se zadovoljstvom prisjećamo onih koji su dali svoj život za svoju domovinu i ponosni smo na to što imamo svoju slobodnu državu Hrvatsku. Ne smijemo zaboraviti prošlost i moramo prenositi sva sjećanja na mlađe naraštaje.“

Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković tom je prilikom predstavio svoju knjigu „Da se ne zaboravi“, a u sklopu programa pročitana su imena poginulih i nestalih branitelja s područja Koprivničko-križevačke županije, nastupile su recitatorice Doma kao i Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice.

Služba ureda župana