Obilježen Dan Osnovne škole Koprivnički Bregi

Zamjenik župana Ivan Pal prisustvovao je svečanoj školskoj priredbi povodom obilježavanja Dana Osnovne škole Koprivnički Bregi.

Na samom početku priredbe prisutnima se obratila ravnateljica škole Karolina Vidović koja se tom prilikom zahvalila svima na cjelogodišnjem trudu i zalaganju te je uručila pohvalnice učenicima koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima, a posebno priznanje uručila je Patriciji Mijatović za titulu najbolje učenice generacije. Proglašene su i najbolje učiteljice pa je tako najboljom učiteljicom četvrtih razreda Matične škole Koprivnički Bregi proglašena Vlatka Kunić dok je najboljom učiteljicom predmetne nastave proglašena Ivana Devčić Rakijašić.

Ravnateljica je ujedno uručila Koprivničko-križevačkoj županiji i Općini Koprivnički Bregi zahvalnice za dugogodišnju i uspješnu suradnju, a čestitke za Dan škole i čestitke na ostvarenim uspjesima na županijskim i državnim natjecanjima uputio je zamjenik Pal te poželio učenicima puno uspjeha u daljnjem školovanju.

Služba ureda župana