Obilježen Dan općine Sokolovac

Program obilježavanja bio je raznolik, a obuhvaćao je radionice u sklopu školskog eko-projekta te prigodni program za uzvanike i roditelje koji su izveli učenici škole

U petak 19. travnja obilježen je Dan osnovne škole i Dan općine Sokolovac. Velikoj proslavi su se uz brojne mještane, učenike i profesore odazvali i župan Darko Koren, zamjenik župana Ivan Pal te ravnatelji županijskih škola.

Prigodni govor održali su župan Koren i načelnik Vlado Bakšaj, a predsjednica županijskog ogranka Udruge Lijepa naša Gordana Gazdić Buhanec pohvalila je rad na obrazovanju za ekologiju i stjecanje srebrnog statusa eko škole.

Večernjem programu i proslavi pridružili su se saborski zastupnik Stjepan Milinković, zamjenik župana Darko Sobota, načelnici prijateljskih općina, predstavnici vatrogasnih udruga, raznih tvrtki koje surađuju s Općinom te mještani Sokolovca.

Program obilježavanja bio je raznolik, a obuhvaćao je radionice u sklopu školskog eko-projekta te prigodni program za uzvanike i roditelje koji su izveli učenici škole. Bilo je tu pjesme, plesa, recitacija, a goste je posebno oduševio igrokaz Dr. Jarac i Jo-jo koji su izveli učenici područne škole Velika Mučna U sedam se tematskih radionica prezentirao rad na cjelogodišnjem školskom projektu Znamenitosti općine Sokolovac.