Novom predsjednicom Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci imenovana Katica Vojta

U dvorani hotela „Kalnik“ u Križevcima, u ponedjeljak 20. svibnja održana je skupština Udruge umirovljenika i starijih osoba Križevci, koji su prisustvovali i predsjednik Županijske skupštine, ujedno i predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike i starije osobe, Željko Pintar, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Đurđica Trbus te počasni predsjednik Udruge Ivan Matušin.

Na skupštini je predstavljeno Izvješće o radu, Financijsko izvješće, Izvješće Inventurne komisije i Izvješće Nadzornog odbora o stanju Udruge u 2018. godini, a sve to je to pokazalo da je Udruga uspješno poslovala u 2018. godini i ispunila sve planirane aktivnosti.

Skupština je usvojila i Plan rada i Financijski plan za 2019. godinu koji je ocijenjen kao vrlo sadržajan i sveobuhvatan, a za njegovu realizaciju potrebna je aktivnost svih članova, posebno u dijelovima prijavljenom za financiranje iz Europskih fondova gdje je Udruga partner.

Na Skupštini je prihvaćena i ostavka dosadašnjeg predsjednika Udruge Božidara Štubelj, a novom je predsjednicom imenovana Katica Vojta, dok je njezina zamjenica Josipa Fertić.

Članove Skupštinu pozdravili su predsjednik Pintar te ravnateljica Trbus.

Služba ureda župana