Nevenko Jakopović i dalje na čelu županijskog Lovačkog saveza

Lovački savez Koprivničko-križevačke županije održao je redovitu godišnju izvještajnu i izbornu skupštinu kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac.

Dosadašnji predsjednik županijskog Lovačkog saveza Nevenko Jakopović dobio na novi mandat, dok su u Izvršni odbor izabrani: Krunoslav Arač, Ivica Cvetković, Mario Smolak, Nevenko Jakopović, Vladimir Đurišević, Darko Markač, Dragan Stručić, Franjo Jakčin i Milan Podhraški.

U Nadzorni odbor izabrani su Ivan Blažotinec, Vjekoslav Flamaceta i Ivan Zemljak, a u Stegovni sud Stjepan Šambula, Ivan Čupen i Stjepan Pukec. Članovi Arbitražnog suda su Nino Treščec, Marijan Horvat i Željko Ružić.

Na skupštini su podnesena i izvješća za 2017. godinu i to Izvješće predsjednika, Izvršnog odbora, Nadzornog odbora, Financijsko izvješće, Izvješće Stegovnog suda te Arbitražnog suda, koja su redom usvojena, a ujedno je održana i osnivačka skupština lovačke udruge „Panonija“.

Služba ureda župana