Natječaj za najboljeg mladog poljoprivrednika/cu u Hrvatskoj

Europska pučka stranka (EPP) za projekt izbora najboljeg mladog poljoprivrednika/ce u Hrvatskoj je organizirala natječaj koji je otvoren do 12. srpnja 2015. godine.

Partnerske organizacije projekta su Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Poljoprivredni fakultet Sveučilišta „Josip Juraj Strossmayer“ u Osijeku, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Veleučilište „Marko Marulić“ iz Knina, Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatski seljački savez i Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika čiji su predstavnici članovi Stručnog povjerenstva koje će na temelju zadanih kriterija odabrati najbolji projekt.

Poljoprivrednici/ce mlađi/e od 40 godina prijavite se za najboljeg mladog poljoprivrednika/cu u Hrvatskoj!

Pobjednik/ca ovog natječaja zastupat će Hrvatsku na natječaju za najboljeg mladog poljoprivrednika/cu u Europskoj uniji koja će se dodijeliti u Europskom parlamentu.

Cilj nagrade je promicanje mladih poljoprivrednika/ca i dobrih primjera njihovih djelatnosti koje su inovativne, održive i tržišno orijentirane.

Molimo zainteresirane da ispune prijavni obrazac dostupan na sljedećim linkovima:

Projekt promiče zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir koja će petero najboljih hrvatskih mladih poljoprivrednika koji su se prijavili na natječaj, uključujući i pobjednika/cu, omogućiti putovanje u Bruxelles na završnu svečanost gdje će sudjelovati i na 3. Europskom kongresu mladih poljoprivrednika. Uz to će se za pobjednika/cu osigurati poticajna nagrada.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.