Natječaj za 8. Međunarodnu reviju turističke fotografije TOURPHOTO 2012. na temu TURIZAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Foto kino klubom Drava iz Đurđevca objavljuje natječaj za

8. Međunarodnu reviju turističke fotografije TOURPHOTO 2012.

na temu

TURIZAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

       Putovanje, Zimovanje, Ljetovanje, Smještaj, Gastronomija, Biciklizam, Jahanje, Lov, Planinarenje, Pustolovni turizam, Rafting, Sportski ribolov, Vjerski turizam, Tradicijska arhitektura, folklorna baština i etno zbirke, Zdravstveni turizam …………………….

UVJETI SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja imaju svi turisti i fotografi iz Republike Hrvatske i inozemstva.

Autorice/autori mogu poslati najviše 5 crno – bijelih ili kolor fotografija. Uz svaku fotografiju treba dostaviti prijavnicu sa slijedećim podacima: ime i prezime autorice/autora, adresa, telefon i e-mail, naziv fotografije i mjesto snimanja.

Podatke čitko napisane treba slati na posebnom Word dokumentu.

Fotografije i prijavnicu za izložbu treba dostaviti e-mailom na adresu: fkk-drava@kc.t-com.hr u formatu JPG 300×200 mm – 300 dpi, ili na CD-u na adresu: Foto kino klub Drava, HR-48350 Đurđevac, p.p. 24

KALENDAR IZLOŽBE

– prijam fotografija do 31. listopada 2012.

– otvaranje izložbe 09. studenoga 2012. na portalu TZKKŽ-e

– svaka autorica i autor mogu skinuti katalog izložbe s interneta

Odluke o nagradama, diplome i pohvale biti će dostavljene e-mailom

SELEKCIJA, ŽIRI I NAGRADE:

Autore i fotografije za izložbu te kandidate za nagrade odabrat će selektor Kruno Heidler, predsjednik Foto kino kluba Drava.

Nagrade će dodijeliti peteročlani međunarodni žiri čiji članovi su vrsni poznavatelji turizma i fotografije Odluke žirija su konačne i neopozive.

Žiri će najuspješniju autoricu/autora nagraditi poklon bonom u vrijednosti od 700.00 kn, drugoplasiranu autoricu/autora nagradit će poklon bonom u vrijednosti od 300,00 kuna, a trećeplasiranu autoricu/autora nagradit će poklon bonom u vrijednosti od 200,00 kuna. Isto tako žiri će najuspješnijim sudionicima dodijeliti najviše tri diplome i tri pohvale. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac niti prenijeti na druge osobe.

Organizator pridržava pravo reprodukcije u nekomercijalne svrhe svih fotografija koje pristignu na natječaj.

Podrazumijeva se da sudjelovanjem na 8. Međunarodnoj reviji turističke fotografije «TOURPHOTO 2012» autorice i autori prihvaćaju uvjete  ovog natječaja.

Radovi izabrani za izlaganje i konkurenciju za nagrade biti će reproducirani u elektronskom katalogu izložbe Organizacijski odbor TOURPHOTO 2012.

Koprivnica, 01. kolovoza 2012.
Kontakt. fkk-drava@kc.t-com.hr

Direktor TU TZ KKŽ :
mr.sc. Zdravko Mihevc