Nastup na turističkom sajmu u Kapošvaru

Tradicionalno dobri odnosi između Koprivničko-križevačke županije i mađarske županije Somogy te Grada Koprivnice i Grada Kaposvara potvrđuju se iz godine u godinu raznolikom i bogatom suradnjom na raznim područjima djelovanja. Već tradicionalno, predstavnici Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice grada Koprivnice, nastupili su na turističkom sajmu u Kapošvaru. Na zajedničkom izložbenom prostoru s TZ općine Tar – Vabriga iz Istre, predstavljena je cjelokupna turistička ponuda naše županije i grada Koprivnice, s posebnim akcentom na najvažnijim manifestacijama.

Nakon službenog otvorenja sajma, naš izložbeni prostor obišli su i zadržali se u prijateljskom razgovoru : hrvatska konzulica u Pečuhu gospođa Jadranka Telišman, ministar za lokalnu samoupravu, sport i turizam Mađarske, dr. Istvan Gyenesei, zamjenik župana županije Sommogy g.Sardi Arpad i voditelj predstavništva HTZ-a u Budimpešti g. Marin Skenderović.  

Na prijemu priređenom za uzvanike sajma razgovaralo se o europskim integracijama, bilateralnoj suradnji naših županija i razvoju zajedničkih turističkih projekata, s obostrano izraženom nadom da recesija neće značajnije utjecati na turističke rezultate.

 

na slici (slijeva) : Ministar Gyenesei, voditelj predstavništva HTZ-a g.Skenderović, konzulica Telišman