Nastavnici matematike i razredne nastave okupili se na Matematičkim motivima

Prošlog je vikenda u Koprivnici na Sveučilištu Sjever održan stručno- metodički skup nastavnika razredne nastave i matematike pod nazivom Matematički motivi, čijem je otvorenju prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Organizator događaja je Udruga mladih koprivničkih matematičara koja djeluje pri Centru izvrsnosti iz matematike, fizike i astronomije, koji Županija financijski podržava od njegovog osnutka 2013. godine.

Zamjenik Ljubić je prilikom svog obraćanja zahvalio Udruzi što radi na popularizaciji matematike i edukaciji nastavnika te je sudionicima poželio uspješan rad i stjecanje novih prijateljstava.

Tema ovogodišnjeg stručnog skupa bile su suvremene metode u nastavi, a sudionici su razgovarali o novim pristupima u nastavnom procesu.

Otvorenju stručnog skupa prisustvovali su predsjednica Udruge mladih koprivničkih matematičara Mara Grašić, predstavnici Agencije za odgoj i obrazovanje te brojni nastavnici i predavači. Realizaciju skupa potpomogli su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Sveučilište Sjever te sponzori.

Služba ureda župana