Nastavlja se obilazak škola na području Županije

Tijekom svog redovnog obilaska škola u ljetnim mjesecima, zamjenik župana Ratimir Ljubić i v.d. pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, znanost, kulturu, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek posjetili su Osnovnu školu Frana Koncelaka u Drnju te Područnu školu Frana Galovića u Hlebinama, koja se nalazi u njezinom sastavu.

U PŠ Hlebine dočekali su ih načelnica Općine Božica Trnski i njezin zamjenik Andjelko Belec, kao i ravnatelj OŠ Drnje Ivan Pikivača, dok su im se u Drnju na sastanku pridružili načelnik Općine Petar Dombaj i njegova zamjenica Barbara Kovač Šomoci.

Razgovaralo se o potrebnim radovima na školama, koji se trenutno tiču pripreme prostora za početak nastave te o planovima za naredno razdoblje, od kojih valja izdvojiti promjenu stolarije, opremu učionica za nastavu tjelesnog te sitne popravke.

Zamjenik Ljubić zaželio je ravnatelju i načelnicima nastavak odlične suradnje te je najavio nove sastanke na kojima će dogovoriti daljnju realizaciju planova.

Osnovna škola Frana Koncelaka Drnje, zajedno s matičnom školom i četiri područne – Hlebine, Torčec, Peteranec i Sigetec, broji ukupno 464 učenika, dok PŠ Hlebine polazi 107 učenika.

Služba ureda župana