Najbolji europski tjelograditelj Danijel Miklečić na prijemu kod župana Darka Korena

"Uvijek sam se divio ljudima kojima je u čast svirala himna, a sada se to i meni dogodilo. Taj osjećaj je neopisiv, pogotovo kada se uzme u obzir da je bilo 600 natjecatelja iz cijele Europe.“

U utorak, 3. lipnja župan Darko Koren i njegov zamjenik Ivan Pal održali su prijem za člana Hrvatskog bodybuilding saveza Danijela Miklečića. Povod prijema bio je izvrstan sportski uspjeh koji je križevački sportaš ostvario na Europskom prvenstvu u tjelograditeljstvu koje je početkom svibnja održano u španjolskom gradu Santa Susanni. Naime, u kategoriji do 75 kilograma proglašen je najboljim europskim sportašem. Župan Darko Koren rekao je kako mu je izrazito drago da netko iz naše sredine uspije ostvariti tako izvrsne rezultate u sportu koji nije baš popularan u Hrvatskoj te dodao kako je očigledno da je opravdana dvostruka titula županijskog sportaša godine.

„Poseban nalet emocija imao sam kada je zasvirala hrvatska himna. Uvijek sam se divio ljudima kojima je u čast svirala himna, a sada se to i meni dogodilo. Taj osjećaj je neopisiv, pogotovo kada se uzme u obzir da je bilo 600 natjecatelja iz cijele Europe.“ istaknuo je najbolji europski tjelograditelj.

Ispred Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije, prijemu su prisustvovali i Stanislav Lovković i Branko Zorko.

Odsjek za komunikacije i protokol