Najava: Završna konferencija „Prilika za sve“

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije u utorak, 16. kolovoza 2016. godine s početkom u 10,00 sati održat će se završna konferencija projekta „Prilika za sve“.

Cilj ovog projekta je pružiti stručnu podršku učenicima s poteškoćama u razvoju za ravnopravno uključivanje u rad i obrazovni sustav u osnovnim i srednjim školama kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač.

Projekt je odobren za sufinanciranje u okviru natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama” iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020., a nositelj projekta je Koprivničko-križevačka županija dok su projektni partneri PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te 15 osnovnih i 6 srednjih škola kojima je Županija osnivač.

Ukupna vrijednost je 1.931.183,74 kuna dok sufinanciranje od strane Europske unije iznosi 95 posto, odnosno 1.834.624,55 kuna.

Služba ureda župana