Najava zajedničkog nastupa poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na ”19. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu”

Ovogodišnji 19. po redu Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja od 09. do 11. rujna 2011. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Na sajamskom prostoru će se uz izlagačko prodajni dio sajma na ukupno 5.500 m² zatvorenog, 1.600 m² poluzatvorenog prostora, 30.000 m² otvorenog izložbenog prostora i 5.000 m² objekata za izložbu stoke održati i 19. državna stočarska izložba, na kojoj se predstavljaju najbolja grla stočnog potencijala Republike Hrvatske, stručni skupovi, kulturno – zabavni sadržaji, bogata gastronomska ponuda, te nagradna igra za posjetitelje.

Sukladno iskazanom interesu poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije za predstavljanje na ovogodišnjem 19. po redu Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica organiziraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na sajmu u Gudovcu. Tako će na ukupno 110 m² izlagačkog prostora – od čega 70 m² unutarnjeg i 42 m² vanjskog izlagačkog prostora ispred Koprivničko-križevačke županije svoje proizvode i usluge izlagati i predstaviti ukupno 27 poduzetnika.

Ovogodišnji Jesenski međunarodni bjelovarski sajam svečano će otvoriti predsjednik Republike Hrvatske gospodin Ivo Josipović u petak, 09. rujna 2011. godine u 10,00 sati.

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa. 

Pozivamo sve zainteresirane da posjete "19. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam 2011.“ kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

 Ravnateljica PORE:  Melita Birčić, v. r.