Najava: Tiskovna konferencija u sklopu preventivne akcije „Siguran prijevoz djece u vozilima“

U sklopu preventivne akcije „Siguran prijevoz djece u vozilima“ u srijedu 07. prosinca 2016. godine u prostorijama Županijske uprave, (soba 28/I), a s početkom u 10,00 sati održat će se tiskovna konferencija na kojoj će se predstaviti dosadašnji rezultati kao i nastavak preventivne akcije.

Nakon tiskovne konferencije u 10,30 sati djelatnici PU koprivničko – križevačke održat će edukaciju zaposlenika Koprivničko-križevačke županije i županijskih ustanova o pravilnom korištenju dječjih autosjedalica,  dok će se u 11,15 sati moći obaviti pregled dječjih autosjedalica na parkirališnom prostoru iza Županijske uprave.

Riječ je akciji koju je organizirao Savjet za sigurnost prometa na cestama Koprivničko-križevačke županije i Odsjek za sigurnost prometa na cestama Policijske uprave Koprivničko-križevačke uz podršku tvrtke BeSafe i udruge „Roda-roditelji u akciji“.

Cilj provođenja ove akcije je povećati stupanj sigurnosti prometa na cestama, smanjiti broj nastradale djece te podizanje svijesti o važnosti korištenja autosjedalica i sigurnosnog pojasa.

Služba ureda župana