Najava: Radni posjet ministrice poljoprivrede Marije Vučković Koprivničko-križevačkoj županiji

U petak, 11. rujna u radnom posjetu Koprivničko-križevačkoj županiji će boraviti ministrica poljoprivrede u Vladi Republike Hrvatske Marija Vučković koja će sa suradnicima posjetiti Visoko gospodarsko učilište u Križevcima. Tom prilikom će prisustvovati potpisivanju ugovora o financiranju za tip operacije 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – u sektoru tovnog govedarstva i 4.1.2. „Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš“ u provedbi Mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Potpisivanju ugovora, koje je predviđeno za 11 sati u prostorijama VGU-a, će prisustvovati  župan Darko Koren te gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn i dekanica Visokog gospodarskog Učilišta Marijana Ivanek Martinčić.

Nakon potpisivanja ugovora predviđen je obilazak  Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima i Centra za kontrolu kvalitete stočarskih proizvoda (HAPIH).

Naslovna fotografija: Župan Darko Koren, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak prilikom prošlogodišnjeg svečanog polaganja  kamena temeljca za izgradnju dječjeg vrtića

Služba ureda župana