Najava: Radionica „Uloga WEB stranica u jedinicama lokalne samouprave“

Lokalna Hrvatska, Hrvatska zajednica županija, Udruga gradova u RH, Udruga općina RH i Koprivničko-križevačka županija pozivaju vas na besplatnu dvosatnu radionicu

Uloga WEB stranica u jedinicama lokalne samouprave

koja će se održati

14. rujna (četvrtak) 08:30-10:30

na lokaciji

Koprivničko – križevačka županija
A. Nemčića 5 (soba 28/1), Koprivnica

Molimo da nam potvrdite dolazak mailom radionice2017@lokalnahrvatska.hr ili online http://lokalnahrvatska.hr/radionice2017

Mnogim JLS mogućnosti i uporaba internet stranica djeluju još uvijek „prekomplicirano“, a zakoni ih sve više zahtijevaju. Pokušat ćemo objasniti jednostavnost pristupa te potencijal dobrih web stranica JLS.

Na prvom dijelu radionice razgovarat ćemo o internet zahtjevima „Zakona o pravu na pristup informacijama“, poželjnim načinima postavljanja na stranice, uz savjete o što jednostavnijoj organizaciji podataka i postizanju što veće ocjene transparentnosti. U drugom dijelu govorit ćemo o webu kao sredstvu promocije života i potencijala lokalne zajednice u nacionalnom okružju, te primjeni i koristi društvenih mreža. Uz napomene o zakonskim obvezama, primjere, prijedloge, savjete…ova će radionica koristiti svima koji se u JLS brinu o komunikaciji s građanima putem web stranica.

Molimo potvrdite dolazak i sudjelovanja mailom na radionice2017@lokalnahrvatska.hr ili prijavom na http://lokalnahrvatska.hr/radionice2017 .

Radujemo se susretu!

Kontakt osoba za radionice

Lokalna Hrvatska:
Željka Erceg, koordinator ureda,
zeljka.erceg@lokalnahrvatska.hr
072.385.385 (jedinstveni HR broj, cijena lokalnog poziva)