Najava: Radionica „Prezentacijski, komunikacijski i kolaboracijski alati“

U srijedu, 17. rujna u prostorijama Koprivničko-križevačke županije (soba 28/I) održati će se poludnevna radionica „Uspješno upravljanje udrugom“ u vremenu od 16,30 do 20,30 sati.

Radionica je organizirana u sklopu Programa JAKO (Programa regionalnog razvoja civilnoga društva lokalnih zajednica u RH), a namijenjena je organizacijama civilnoga društva, institucijama i zainteresiranim građanima.

Radionica će sudionicima donijeti pregled najraširenijih besplatnih kolaboracijskih alata, upoznati s osnovnim funkcijama i prednostima korištenja istih te dati poticaj da i svoj svakodnevni rad pokušaju pojednostaviti, ubrzati i unaprijediti nekim od spomenutih alata.

Znanje kao izvor konkurentske prednosti suočava organizacije s brojnim izazovima. Stvaraju se potrebe za rješenjima koja će olakšati suradnju i komunikaciju među organizacijama i članovima/icama tima što je preduvjet stvaranja, razmjene, širenja i razvoja znanja. Organizacijska suradnja i komunikacija se moraju odvijati neprekidno, bez obzira na vremenske i geografske distance, jer organizacije danas koriste samo oko 20% svog znanja. Jedno od potencijalnih alata modernog doba su svakako kolaboracijski sustavi čiji su temelj upravo komunikacija i organizacijska suradnja. Svi važni poslovni procesi timova kao što su upravljanje zadacima, zakazivanje sastanaka, upravljanje adresarima, dijeljenje i zajedničko uređivanje dokumenata, planiranje projekata, praćenje financija, prijenos znanja, dokumentacija i e-mail komunikacija danas su gotovo nezamislivi bez brojnih (online) kolaboracijskih alata.

Radionica će sudionicima donijet pregled najraširenijih besplatnih kolaboracijskih alata, upoznati s osnovnim funkcijama i prednostima korištenja te dati poticaj da i svoj svakodnevni rad pokušaju pojednostaviti, ubrzati i unaprijediti nekim od spomenutih alata.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca koji se nalazi na http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/ najkasnije do 15. rujna 2014.

Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail uzorhrvatske@programjako.info ili mobitel 098/9332406.

Sonja Hlebar
Voditeljica Programa JAKO
u Koprivničko-križevačkoj županiji