Najava: Predstavljanje rezultata projekta VEC Sharing

U petak 28. rujna 2018. godine u Knjižnici Srednje i Obrtničke škole Koprivnica s početkom u 11 sati održat će se predstavljanje rezultata projekta „Cross-border Vocational Education Capacity Sharing“ ili skraćeno VEC Sharing.

Projekt je odobren u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014. do 2020. godine, a u predvorju Obrtničke škole od 11 sati do kraja događaja učenici i profesori svih partnerskih škola koje sudjeluju u projektu demonstrirat će rezultate dosad provedenih praksa za zavarivače, poljoprivrednike, kuhare, pekare i slastičare s ciljem promocije obrtničkih zanimanja u prekograničnom području.

Također, posjetitelji će imati priliku degustirati jela pripremljena po receptima naučenima tijekom dvotjedne prakse za kuhare, pekare i slastičare, a tijekom događanja bit će predstavljena i kuharica izrađena u projektu. U okviru ovog događanja obilježit će se i Dan europske suradnje, a cilj je promovirati obrtnička zanimanja u prekograničnom području Mađarske i Hrvatske.

Program predstavljanja i dodatne informacije možete vidjeti OVDJE.

Služba ureda župana