Najava: Poljoprivrednici pozivamo Vas na besplatne edukacije – 22. siječnja 2016.

U organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice i Poslovnog dnevnika, u petak 22. siječnja održat će se „Agro uzlet grada Koprivnice“ s početkom u 09,30 sati u Gradskoj vijećnici u Koprivnici na Zrinskom trgu 1.

Riječ je o besplatnim edukacijama namijenjenim prvenstveno poljoprivrednicima koji će moći saznati više o zadružnim proizvodima i njihovom brendiranju u sklopu predavanja ravnateljice Ilde Stanojević i savjetnice za odnose s javnošću Danijele Grizelj iz Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo. Marija Cerjak, stručnjakinja za marketing s Agronomskog fakulteta u Zagrebu sve zainteresirane educirat će o marketingu u poljoprivredi odnosno poučiti ih kako poljoprivrednici mogu poboljšati prodaju svojih proizvoda te ih zaštiti.

U panel diskusiji uime Koprivničko-križevačke županije sudjelovat će voditelj Odsjeka za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo Denis Maksić s temom „Agroklub – internetska prodaja i promidžba – besplatna usluga omogućena sredstvima Županije za OPG i poljoprivredne proizvođače s područja Županije“.

Iako je ulaz besplatan, zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti online prijavu, a to možete napraviti ovdje.

Detaljan program događanja možete naći ovdje.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.